keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lyhty kartongista

Aurinkoista keskiviikkoa! Mulla on inspiraatio jossain totaalisen hukassa. Kortteja olen yrittänyt tehdä, mutta mihinkään lopputulokseen en ole ollut tyytyväinen. :( Pitäisi keksiä jotain todella uutta ja erilaista. Mutta mitä...

Sitä pähkäillessäni muistin nähneeni facebookin jossain askarteluryhmässä ja eräässä blogissa paperilyhdyn. Ajattelinpa sitten itsekin kokeilla. Josko niistä tulis vaikka sellaisia, että kehtaisi jouluna ojentaa kortin asemasta.

Tätä puuhastellessa aika meni kuin siivillä. Hopeanhohtoinen kartonki on karkkipakkauksesta. Joskus olen sen talteen laittanut, nytpä tuli sillekin käyttöä. Mutta eihän sitä tietenkään tarpeeksi ollut, joten lisää metallinhohtoista osaa lyhtyyn piti tehdä päällystämällä tavallista kartonkia alumiinifoliolla. Lopputulos ei ole niin nätti, mutta menettelee. Tämähän on vasta harjoituskappale. :) Kuviot olen stanssannut. Lyhdyn sisällä ei tietenkään saa polttaa muuta kuin korkeintaan pattereilla toimivaa led-tuikkua. Sellainen siellä nyt palaakin, onhan se ihan tunnelmallinen.

Kyllä tämä projekti taas vähän avasi vilkasta mielikuvitusta, ehkäpä niitä astetta erikoisempia korttejakin alkaa taas syntymään. :)

Ja tietenkään tuo tekele ei kuvissa näytä oikein miltään... Luonnossa se on paljon parempi, uskokaa pois. :)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi. :)